Over ons

Vereniging Bedrijvenpark De Lasso vertegenwoordigt bedrijven op Bedrijvenpark De Lasso-Noord én De Lasso-Zuid in Roelofarendsveen. De vereniging is opgericht in 2014.

Sinds de oprichting van de vereniging is er een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Zo is het bedrijvenpark in 2014 gerevitaliseerd en is het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) in 2015 behaald. Ook zijn er zestien camera’s geplaatst in 2016, waarmee de bedrijventerreinen in de gaten gehouden worden.

Veiligheid en uitstraling

In 2017 startte Bedrijvenpark De Lasso met de optimalisatie van bestaande (groen)voorzieningen en het verminderen van onkruid. Daarnaast zijn er in 2018 samen met gemeente, politie en brandweer twee calamiteitenroutes gerealiseerd. Acties waardoor de bedrijventerreinen niet alleen veiliger, maar ook schoner werden.

Nu en in de toekomst

Met behulp van subsidie heeft de vereniging in 2019 enquêtes bij de ondernemers aan de Lasso afgenomen, waarna een meerjarenprogramma voor het ontwikkelen van de ondernemersvereniging is samengesteld. Met dit meerjarenplan gaat Bedrijvenpark De Lasso, samen met de ondernemers, de komende jaren aan de slag.

Op de lange termijn blijft het bedrijventerrein in Roelofarendsveen onderhouden, vernieuwen en verbeteren. Een veilig, schoon en heel bedrijvenpark betekent voor ondernemers een aantrekkelijke omgeving om zaken te doen en leveranciers en/of klanten te ontvangen.

Het is goed werken én ondernemen op Bedrijvenpark De Lasso!