Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, maar Vereniging Bedrijvenpark De Lasso kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid, volledigheid, en actualiteit van deze informatie

Vereniging Bedrijvenpark De Lasso verstrekt door middel van deze website informatie over Bedrijvenpark De Lasso. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Vereniging Bedrijvenpark De Lasso aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Vereniging Bedrijvenpark De Lasso aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Bedrijvenpark De Lasso opgenomen informatie.

Hoewel Vereniging Bedrijvenpark De Lasso alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Vereniging Bedrijvenpark De Lasso niet aansprakelijk voor informatie die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Verwijzingen naar sites zijn slechts ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Vereniging Bedrijvenpark De Lasso uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan Vereniging Bedrijvenpark De Lasso niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Informatie van deze website mag uitsluitend met toestemming van Vereniging Bedrijvenpark De Lasso worden gekopieerd of gebruikt op andere media-uitingen.