Camerabeveiliging

Het beveiligen van bedrijventerreinen met camera’s brengt twee significante voordelen met zich mee. Wanneer een terrein het mikpunt is van diefstal of vandalisme, dan kunnen camerabeelden dienen als bewijsmateriaal. Camera’s registreren de activiteiten die plaatsvinden op het bedrijventerrein en kunnen bijdragen aan de opsporing van de daders.

Een bewakingscamera(s) zorgt dus voor een veiliger bedrijventerrein en dit is natuurlijk wat u als ondernemer of als vastgoedeigenaar wilt. Daarnaast hebben de camera’s een afschrikkende functie. Mochten personen met verkeerde intenties ze ontdekken, dan kan het zo zijn dat er van gedachten wordt veranderd en ze onze bedrijventerreinen links laten liggen.

Camera’s op Bedrijvenpark De Lasso

Op Bedrijvenpark De Lasso in Roelofarendsveen beschikken we momenteel over zestien camera’s. Met deze camera’s, zowel op de Lasso-Noord als de Lasso-Zuid, hebben we het gehele bedrijvenpark in beeld.

Camera in beeld

Bedrijven die op hun eigen terrein camera’s hebben hangen kunnen de veiligheidswaarde van een bedrijventerrein vergroten door hun camera’s aan te melden bij het politiesysteem ‘camera in beeld’. Dit systeem geeft alle particuliere en overheidscamera’s op een kaart weer.

Met dit overzicht weet de politie waar camera’s hangen en waar deze opnames van maken. Mocht er bijvoorbeeld een inbraak zijn gepleegd op Bedrijvenpark De Lasso, kijkt de politie in het systeem welke camera’s van belang kunnen zijn. Zij nemen vervolgens contact op met de eigenaar van die camera’s. De politie kijkt dus niet live mee met de beelden.

Meer info: Camera in beeld