Participatiebijdrage Interpolis

sep 29, 2022

Interpolis draagt op ons Bedrijvenpark bij aan de veiligheid en duurzaamheid. Hiervoor maakten we afspraken over een jaarlijkse resultaatparticipatie. De premie en de schade bepalen de hoogte van de resultaatparticipatie.

Er was dit jaar relatief weinig schade bij de bedrijven op ons Bedrijvenpark die bij Interpolis verzekert zijn. Daarom ontvingen wij van Interpolis deze bijdrage om te investeren in duurzaamheid en veiligheid op het Bedrijvenpark. Over 2021 ontvingen wij een bedrag van € 569,79. Een mooi resultaat waar iedereen van profiteert!

Stijgt de deelname van het aantal bedrijven op Bedrijvenpark De Lasso? En daalt de gemiddelde schadelast? Dan valt de resultaatparticipatie hoger uit. Door de collectieve beveiliging van ons Bedrijvenpark profiteren deelnemende bedrijven direct van 15% korting op hun zakelijke verzekeringen.

Vragen hierover?
Bel dan gerust met de accountmanager advies zakelijk, Fred Roodenburg, via 06-53254615. Of stuur een mail naar bedrijventerreinen@interpolis.nl.