Wat heeft 2022 voor ons in petto?

dec 21, 2021

Hoe 2022 er coronatechnisch uit komt te zien, kan niemand ons vertellen, maar we kijken ernaar uit om iedereen weer live te kunnen ontmoeten, maar bovenal naar u bijpraten over alle zaken waar we als bestuur en KVO-team mee bezig zijn. Vandaar dat we alle leden graag uit nodigen voor de Meet&Eat en tevens ALV in 2022.

Wilt u donderdag 31 maart 2022 vanaf 17:00 uur alvast in uw agenda noteren?

Naar aanleiding van de KVO-hercertificering gaan we ons de komende jaren vooral focussen op het groen(onderhoud) en de verkeersveiligheid en met name op het parkeren van vrachtverkeer.

De afgelopen jaren hebben op diverse plaatsen op het bedrijventerrein (weg)werkzaamheden plaatsgevonden. Hierbij worden de groenvoorzieningen niet altijd op de juiste wijze teruggeplaatst. Daarnaast hebben we ook de rotonde nog, een lopend proces. Hier blijven we ons op focussen, zodat het bedrijvenpark een fijne locatie blijft om te werken, maar ook uitnodigend is om gasten te ontvangen.
Verder merken we dat het op het bedrijvenpark drukker wordt met vrachtverkeer. Dit komt mede doordat vrachtwagenchauffeurs hun auto niet meer op de parkeerplaats bij E.M.M. in Roelofarendsveen mogen parkeren. We zijn met de gemeente in gesprek hoe we dit zo goed en veilig mogelijk kunnen organiseren. Meer hierover tijdens de ALV.

We hopen u welkom te heten tijdens de Meet&Eat op 31 maart.

Mocht u geen lid zijn, maar wel interesse hebben om lid te worden of de ALV een keer bij te wonen, stuur dan een mail naar het secretariaat.