Gladheidbestrijding

dec 21, 2021

Als de winter zijn intrede doet, is het zaak dat iedereen veilig op weg kan. Loonbedrijf Roodenburg zet zich daar al jaren voor in en biedt een compleet dienstenpakket voor gladheidbestrijding voor gemeenten, bedrijven en particulieren.

Omdat ze een groot en divers machinepark hebben, kunnen ze gladheidbestrijding in allerlei vormen en terreinen toepassen. Zo kunnen ze strooien met bio-strooizout, met pekelwater en of met ureum als het om sierbestrating gaat. Ze ruimen sneeuw met de schuif, de borstel en de kniktelescooplader.

Met klein materieel zorgen ze dat ook moeilijk bereikbare plaatsen zoals fietspaden, bruggen, wegversmallingen en particuliere terreinen veilig belopen en bereden kunnen worden.

Mocht u tijdens de winterse dagen gebruik willen maken van deze diensten dan kunt u hiervoor contact opnemen met Roodenburg.

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl