Webinars A4 Burgerveen–N14 op 21 en 22 april

apr 13, 2021

Op woensdag 21 en donderdag 22 april organiseren we twee webinars. Tijdens de webinars praten we u bij over de stand van zaken van het project. Daarnaast geven we toelichting op het voornemen om een procedure te starten voor onderzoek naar de milieueffecten voor het project A4 Burgerveen-N14.

De onlinebijeenkomsten vormen een alternatief voor de informatieavonden die Rijkswaterstaat normaal gesproken organiseert. U kunt zich vooraf aanmelden via onderstaande pagina’s. Tijdens de bijeenkomsten is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Data en tijden
De webinars vinden plaats op:

  • Woensdagavond 21 april van 19.00 tot 21.00 uur – Alvast aanmelden voor 21 april kan hier
  • Donderdagavond 22 april van 19.00 tot 21.00 uur – Alvast aanmelden voor 22 april kan hier

De digitale inloop is vanaf 18.45 uur.

Indienen van een zienswijze
Vanaf vrijdag 9 april kunnen belangstellenden en belanghebbenden een zienswijze indienen over het voornemen om een procedure te starten voor onderzoek naar de milieueffecten voor het project A4 Burgerveen-N14. Daarnaast wordt de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) voor het project A4 Burgerveen – N14 op vrijdag 9 april gepubliceerd. De notitie dient als onderbouwing om aan te geven welke milieueffecten het project gaat onderzoeken ten behoeve van het Milieueffectrapport (MER). Binnenkort vindt u op deze website meer informatie.

Dit bericht is afkomstig van Rijkswaterstaat.