Parkeren vrachtverkeer

mrt 31, 2021

Sinds januari 2021 mogen er geen vrachtwagens meer geparkeerd worden op het parkeerterrein bij voetbalvereniging D.O.S.R. in Roelofarendsveen en het marktterrein in Oude Wetering. Er zijn geen vervangende plaatsen aangedragen en dat merken we bij het bedrijvenpark.

Er worden steeds meer vrachtwagens geparkeerd op de Lasso-Noord. Helaas worden deze vrachtwagens niet altijd op de juiste manier/in de juiste vakken geparkeerd, wat resulteert in gevaarlijke situaties en het kapotrijden van de groenvoorzieningen.

Wij hebben hier nauw contact over met de gemeente en zorgen ervoor dat er waarschuwingen worden gegeven, dan wel boetes worden uitgeschreven. We spreken hier, indien mogelijk de chauffeurs zelf ook op aan.

Met de gemeente kijken we naar oplossingen voor de langere termijn.