Parkeerbeleid vrachtwagens

jul 15, 2020

Momenteel mogen grote voertuigen zowel op het parkeerterrein van voetbalvereniging DOSR als parkeerterrein Schoolbaan te Roelofarendsveen geparkeerd worden.

Gemeente Kaag & Braassem wil dit mogelijk per 1 januari 2021 niet meer toestaan. Tijdens het Economisch Overleg Platform (EOP) is dit ter sprake gekomen.

Als wordt besloten om per 1 januari 2021 de huidige parkeermogelijkheden op Schoolbaan en bij DOSR in te trekken, dan zou een neveneffect kunnen zijn dat er binnen de gemeente elders geparkeerd gaat worden, bijvoorbeeld op de aanwezige bedrijventerreinen. We kunnen ons voorstellen dat dit als ongewenst wordt gezien. Vandaar dat wij vanuit Bedrijvenpark De Lasso hierover al contact hebben opgenomen met de gemeente. 

We houden u uiteraard op de hoogte over de ontwikkelingen.