Visualisaties brengen toekomst tot leven

feb 6, 2020

De plannen voor de A4 Burgerveen – N14 nemen steeds concretere vormen aan. Maar wat betekent dat nu in de praktijk? Hoe zien weg en omgeving er straks uit en hoe verschilt dat van de situatie nu? Met behulp van overzichtelijke en realistische visualisaties willen we u dit laten zien.

Hier kunt u twee dimensionaal bekijken hoe weg en omgeving er in de toekomst uit gaan zien. Het is dan ook in een oogopslag duidelijk waarin de veranderingen zitten ten opzichte van de huidige situatie en hoe de weg straks in de omgeving gaat passen.

In deze twee dimensionale visualisaties kunt u ook de luchtfoto’s bekijken die het project A4 Burgerveen-N14 laat voor deze visualisaties heeft laten maken van weg en omgeving. Bekijk ze hier.

Dit bericht is afkomstig vanuit het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat