Calamiteitenroute voor De Lasso Noord & Zuid

mei 4, 2018

We zijn al enige tijd in gesprek met de gemeente, brandweer en politie betreffende calamiteiten-ontsluitingsroutes op Bedrijvenpark De Lasso Noord & Zuid.

Afgelopen maand hebben we positief nieuws van de gemeente ontvangen! Zowel de gemeente als de hulpdiensten zijn akkoord met de calamiteiten-ontsluitingsroute voor De Lasso Noord. Medio mei wordt er gestart met de werkzaamheden om deze route te realiseren.

De calamiteiten-ontsluitingsroutes komt bij het stoplicht ter hoogte van de Alkemadelaan / Conservenweg.

Ook voor De Lasso Zuid zijn er plannen voor het realiseren van een calamiteiten-ontsluitingsroute. Omdat er op dit moment werkzaamheden worden uitgevoerd door Oasen kan de gemeente op de locatie van de calamiteiten-ontsluitingsroute nu niet terecht. Zodra deze werkzaamheden zijn afgerond worden deze plannen verder opgepakt.

We zijn erg blij met deze nieuwe ontwikkelingen en bedanken de gemeente, politie en brandweer voor de prettige samenwerking. Dit is een mooi voorbeeld van wat de KVO samenwerking opbrengt!