Teruglopend aantal incidenten

dec 22, 2017

In 2015 zijn wij gestart met het maken van meldingen van bijvoorbeeld schade, rondzwervend afval, losliggende (stoep)tegels, etc. Deze meldingen worden gestuurd naar de gemeente en we hebben met de gemeente de afspraak dat deze meldingen binnen 2 dagen opgepakt worden.

Feiten en cijfers BuitenBeter Meldingen:

  • 2015: 40 meldingen
  • 2016: 40 meldingen
  • 2017: 30 meldingen
    Meest voorkomende melding: 17x Losse stoeptegel / paal krom.

Vanaf 2016 vragen we ook elk kwartaal de incidenten gegevens op bij de brandweer en de politie. We zijn er trots op dat we kunnen melden dat de incidenten op het bedrijvenpark aanzienlijk gedaald zijn.

Feiten en cijfers incidenten:

  • 2016: 27 meldingen
  • 2017: 5 meldingen

In 2017 betreft het alleen nog kleine incidenten zoals het afgaan van een inbraakalarm, of een melding van een onbekend / ongewenst voertuig op het Bedrijvenpark.

Het is fijn dat het Bedrijvenpark veiliger wordt! Het blijft alleen wel heel belangrijk dat u de meldingen, hoe groot of hoe klein deze ook zijn, blijft maken! Alleen op deze manier weten wij wat er speelt op het bedrijvenpark en kunnen we er op de juiste manier op inspelen!