Terugblik 2014 – 2017

dec 22, 2017

Bedrijvenpark De Lasso bestaat al weer vier jaar. In 2014 hebben een aantal ondernemers de handen in een geslagen en is vereniging ‘Bedrijvenpark De Lasso’ opgericht. In datzelfde jaar heeft het bedrijvenpark een revitalisatie ondergaan, wat heeft geresulteerd in een mooi en vernieuwd bedrijvenpark.

Wij vinden dit een mooi moment om terug te kijken op de afgelopen jaren.

  • 2014: Revitalisatie van het gehele bedrijvenpark (met o.a. extra parkeervakken, groenvoorzieningen en verbeterert straatwerk).
  • 2015: Certificaat van het Keurmerk Veilig Ondernemen behaald (KVO).
  • 2016: 14 camera’s geplaatst bestaande uit een combinatie van vaste- en dome (bestuurbare) camera’s. Met dit aantal camera’s kan het gehele bedrijvenpark in de gaten worden gehouden.
  • 2017: Optimalisatie van bestaande (groen)voorzieningen Daarnaast zijn we samen met Gemeente, politie en brandweer gestart met een onderzoek naar een calamiteitenroute op zowel de Lasso Noord als de Lasso Zuid.

Samengevat zorgen wij ervoor dat het bedrijvenpark (Zuid en Noord) op lange termijn blijft onderhouden, vernieuwen en verbeteren, want een veilig, schoon en heel bedrijvenpark betekent een aantrekkelijke omgeving om zaken te doen en leveranciers en/of klanten te ontvangen.

Maar deze zaken kunnen wij niet verrichten zonder de steun van onze leden!

We willen onze leden dan ook bedanken voor de steun en het vertrouwen en hopen ondernemers die nog geen lid zijn in het nieuwe jaar als lid welkom te mogen heten!