Is het einde van het vaste arbeidscontract nabij?

okt 17, 2017

Hoe vind en bind je kwalitatief goed personeel in een tijd waar de economie groeit en de werkloosheid daalt? Welke trends en ontwikkelingen zien we op de (regionale) arbeidsmarkt? Is ‘vast’ of ‘flexibel’ de toekomst? Over deze vraagstukken gaan wij graag met u in gesprek tijdens de ondernemersbijeenkomst op dinsdag 31 oktober met Barbara Baarsma, directeur Kennisontwikkeling Rabobank. Het wordt een interessante middag die u als lokale ondernemer, groot én klein, niet mag missen.

Econoom Barbara Baarsma aan het woord
Vanuit de economische prognoses, zoomt Barbara op 31 oktober in op de toekomst van de (regionale) arbeidsmarkt en bovenstaande vragen. Naast een landelijke beeld, gaat ze in op de regio waar Kaag&Braassem een onderdeel van is. Barbara Baarsma is een veelgevraagd spreker op congressen en in tv-programma’s. Zo schuift zij regelmatig aan tafel bij de Wereld Draait Door. Naast haar werk bij de Rabobank is zij hoogleraar, lid van de SER en bekleedt ze nog diverse adviesfuncties.

Welkom namens de ondernemersverenigingen
Deze middag is een initiatief van de gezamenlijke ondernemersverenigingen. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden en vindt plaats in het Rabobank adviescentrum aan Het Oog 1 in Roelofarendsveen.

Het programma ziet er als volgt uit:
15.30-16.00 Ontvangst
16.00-16.05 Welkomstwoord – OVA Kaag en Braassem en OVKB Oost
16.05-16.20 Visie op lokaal ondernemerschap – Rabobank Groene Hart Noord
16.20-17.10 De toekomst van de (regionale) arbeidsmarkt – Barbara Baarsma
17.10-17.30 Vragen
17.30           Borrel

Wij treffen elkaar graag de 31e oktober!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Ondernemersvereniging OVA Kaag en Braassem