Verkeersmaatregelen tijdens de Veense Kermis

sep 5, 2017

De Veense Kermis staat weer voor de deur. Een hoop gezelligheid, maar tijdens deze periode dient er rekening te worden gehouden met de volgende afsluitingen i.v.m. wandelgebied en optochten waarbij gemotoriseerd verkeer de omleidingsroutes dient aan te houden.

Zondag 17 september 2017 tussen 12.00u en 17.00u i.v.m Uitkaik.
De Langeweg tussen de Noordhoek en de kruising met de Essenweg. Het Noordeinde tussen Noordhoek en de kruising met de Kerkweg. (inclusief Noordplein en Noordhoek). De Braassemdreef vanaf de kruising met de Floraweg tot de kruising met het Noordeinde.

Zondag 17 september 2017 tussen 17.00u en 24.00u i.v.m Stappen met Steppen.
De Langeweg tussen de Noordhoek en de kruising met de Essenweg. Het Noordeinde tussen Noordhoek en de kruising met de Kerkweg. (inclusief Noordplein en Noordhoek). De Braassemdreef vanaf de kruising met de Floraweg tot de kruising met het Noordeinde.

Maandag 18 september 2017 tussen 18.00u en 20.30u i.v.m. Oranjeloop.
Het Noordeinde tussen Noordhoek en de kruising met de Kerkweg. (inclusief Noordplein en Noordhoek). De Braassemdreef vanaf de kruising met de Floraweg tot de kruising met het Noordeinde.

Zaterdag 23 september 2017 tussen einde Bloemencorso en 02.00u
Zie zondag 17 september (Stappen met Steppen) + extra afsluiting van de Wilgenstraat i.v.m. het evenement Tobbetje Steken. Bij het kruispunt Noordeinde/ Braassemdreef zijn verkeersregelaars aanwezig zodat De Oevers, Noordplein en Waterryck bereikbaar zijn.

Personen die tussen de genoemde tijdstippen met een gemotoriseerd vervoersmiddel het Zuideinde e.o. willen bereiken, dienen over de Alkemadelaan te rijden en vervolgens via de Braassemdreef de Floraweg te pakken. Via de Kerkweg kan vervolgens het Zuideinde worden bereikt (geldt niet tijdens het bloemencorso!).

Personen die juist het Zuideinde met een gemotoriseerd voertuig willen verlaten dienen de boven beschreven route andersom te volgen.

Oude Wetering en het gedeelte van Roelofarendsveen ten noorden van de Alkemadelaan zijn gewoon bereikbaar via de Alkemadelaan.

Ambulances, politieauto’s en brandweerwagens hebben uiteraard overal toegang.